Oci i cultura

Els Pets, a la carta

El concert es va fer a l’Espai Cultura Fundació 1859 amb totes les mesures de seguretat

Lluís Gavaldà, durant el concert / LLUÍS FRANCO

[Per Anna Salomó]

Ahir dissabte al vespre, la ciutat de Sabadell va oferir un tast musical de Constantí, i és que Lluís Gavaldà, líder de la banda Els Pets, acompanyat de Joan Pau Chaves al piano i al baix, ens portava una sessió íntima de les cançons del grup tarragoní. Organitzat per UiU Promotors, el concert es va fer a l’Espai Cultura Fundació 1859 amb totes les mesures de seguretat. Les últimes indicacions del Procicat, a més, establien continuar amb la limitació de l’aforament al 50%.

A dos quarts de vuit del vespre començava l’espectacle. Abans d’entrar, però, gel hidroalcohòlic, presa de temperatura i tria de cançó. Seguint un format a la carta, els assistents van haver d’indicar quina cançó del grup volien que Gavaldà i Chaves toquessin al concert.

I comença l’espectacle. Amb Lluís Gavaldà sol dalt de l’escenari, només amb la guitarra, la cançó Por va inaugurar el concert, “per anar traient-nos les pors”. I la sessió va continuar amb aquest format íntim i més aviat acústic de grans temes com Agost, Pantalons curts, Per què no vens, Blue tack, Vespre o Jo vull ser rei. I diem més aviat acústic perquè Joan Pau Chaves va sorprendre el públic amb una sessió de beat box per interpretar Aquest cony de temps.

El líder d’Els Pets, en un moment de la funció / LLUÍS FRANCO

Al llarg del concert, van introduir alguns convidats que no venien precisament de terres tarragonines, i és que els dos músics van interpretar una peça d’Elvis Costello, una de Bob Marley i una de Neil Young.

Al cap i a la fi, el que dura un concert és una estona de cel!

Comentaris
To Top