EDITORIAL

El Sabadell ‘gamer’

Els e-sports s’han convertit en una nova finestra d’oportunitats per a l’oci dels més joves. Entre els millennials, i els post-millennials, hi ha desenes i desenes de gamers (jugadors) que competeixen en directe als videojocs més populars.

Les partides es poden visualitzar en directe amb l’anàlisi d’un comentarista, com si es tractés d’un partit de futbol, i ha generat un altíssim interès arreu del món: la gran final World’s 2020 de League Of Legends (LoL) va ser seguida per pràcticament 4 milions de persones a tot el món.

Els e-sports no són només una nova forma de lleure, generen un important moviment econòmic: suposen 35 milions d’euros arreu d’Espanya i es constitueixen com un dels sectors creixents en l’àmbit nacional i internacional.

El Club Natació Sabadell (CNS) compta amb un centre especialitzat en e-sports que s’ha convertit en un referent arreu. En un moment de crisi econòmica i d’incertesa com el que vivim, cal reivindicar totes aquelles iniciatives que ressituen Sabadell i que, de pas, generen noves oportunitats de negoci. I si Sabadell ha de ser gamer o més millennial, anem en la bona direcció.

Comentaris
To Top