Ciutat

Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell, sobre el 2021: “Es comença a divisar el futur de Sabadell”

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, s’apropa a l’equador del seu primer mandat al capdavant de la ciutat. Després d’un any i mig en el govern sabadellenc, Farrés considera que “es comença a divisar el futur” a través de línies estratègiques, com la reforma de l’àmbit Gran Via-Ripoll i projectes com la nova escola d’infermeria vinculada al Parc Taulí a l’Artèxtil, entre d’altres. “Hem d’obrir la ciutat al riu com Barcelona ho va fer amb el mar”, ha remarcat Farrés.

L’alcaldessa ha realitzat aquest dilluns un esmorzar informatiu telemàtic amb la premsa de la ciutat, en què ha fet un balanç d’un any complicat per la Covid. En la trobada, Farrés ha considerat que la transformació de la ciutat ha de passar per la nova estació de Can Llong i també actuar sobre l’entorn de la parada de Rodalies al sud, actuacions que complementen les línies estratègiques ja apuntades pel seu executiu.

En la línia de l’entrevista publicada al D.S. el dissabte passat, Farrés ha explicat que s’han fet esforços per mantenir l’Ajuntament actiu en temps d’epidèmia. “Era fonamental tornar a posar en marxa la maquinària municipal. Tenir un Ajuntament aturat acaba repercutint negativament en el ciutadà”, ha asseverat l’alcaldessa, que ha incidit que el govern municipal treballa en el curt, mitjà i llarg termini, i que Sabadell s’està ressituant en el mapa de cara al 2021: “Som capital perquè tenim capacitat d’atracció“.

Per aconseguir objectius estratègics de ciutat, Farrés ha tornat a demanar a tots els grups de l’oposició que s’acostin a l’executiu per arribar a acords. “L’oposició no ha acabat de superar el seu dol”, ha apuntat l’alcaldessa.

“Em posaré la vacuna”

Quan queden uns dies per posar les primeres vacunes per la Covid a Catalunya, l’alcaldessa s’ha mostrat disposada a posar-se-la arribat el moment. “Em fan una mica de por de xeringues però clar que ho faré. Quan toqui em posaré la vacuna”, ha afegit Farrés.

Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell: “Tenim molts èxits aconseguits en un any difícil”

Comentaris
To Top