Ciutat

Laura Borràs exhibeix llista a Sabadell: “Fem una candidatura per donar esperança”

Laura Borràs, present a Sabadell amb candidats de les llistes de Tarragona, Lleida i Girona / ACN

Junts per Catalunya ha desplegat candidatura a Sabadell. La cap de llista i aspirant a presidir la Generalitat, Laura Borràs, des del Racó del Campanar ha expressat les seves aspiracions de cara a les eleccions catalanes, el 14 de febrer. La primera, aconseguir un govern, “fort i eficaç en un moment de crisi sanitària, econòmica i social”.

També han estat a la ciutat els candidats de la formació a les demarcacions de Tarragona, Girona i Lleida: Albert Batet, Gemma Geis i Ramon Tremosa, respectivament. “Estem fent una candidatura de gent preparada, solvent, amb trajectòries que permetin donar esperança”. L’han acompanyat Elsa Artadi, Joan Canadell i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, a més de la portaveu del partit a Sabadell, Lourdes Ciuró.

La candidata de Junts per Catalunya a la Generalitat, Laura Borràs, al Racó del Campanar / ACN

Sobre la pandèmia, Borràs ha reivindicat la necessitat de trobar l’equilibri necessari entre salut i economia en les mesures, i ha expressat rebuig per “la gestió centralitzada” que considera que s’ha fet des del Govern espanyol. “Som un país ric? Sí. Som un país espoliat? També”, ha recalcat. A continuació, ha assegurat que Catalunya tindria capacitat per fer “polítiques segures i de prosperitat per a la gent”.

Borràs ha recalcat l’ambició de Junts per Catalunya “per les persones”, en el sentit de “dotar les polítiques amb un fort accent social”. I, alhora, ha reivindicat les aspiracions nacionals “d’avançar cap a la independència i culminar el camí iniciat l’1 d’octubre”. Ha acabat reclamant unitat a l’independentisme.

Comentaris
To Top