Ciutat

Obert un nou punt de repartiment d’aliments al Mercat de Campoamor

El Mercat de Campoamor / CEDIDA

L’Ajuntament ha habilitat un espai al Mercat de Campoamor per tal de donar suport a les accions de garantia alimentària que s’articulen comptant amb el Rebost Solidari i les entitats que en formen part. Així, en un primer moment, el local del Mercat acollirà el dispositiu extraordinari de repartiment d’aliments que Creu Roja (com a entitat del Rebost) gestiona i que fins ara es portava a terme a la Fira Sabadell. Un dispositiu que dóna servei a 650 famílies, complementant la tasca que realitza el conjunt d’entitats del Rebost, que arriba a unes 2.000 famílies més.

Posteriorment el local del Mercat passarà a ser la seu del Rebost Solidari, substituint així les dependències amb què compta actualment al carrer de Sau, al barri de Torre-romeu.

Abans de la Covid, el Rebost Solidari de Sabadell donava atenció a unes 1.900 famílies, un nombre que s’ha vist notablement incrementat durant la pandèmia i que es situa a hores d’ara a l’entorn de 2.600. És precisament amb motiu d’aquest augment que es va posar en marxa el dispositiu extraordinari que gestiona Creu Roja, que fins ara es realitzava a la Fira Sabadell. Ara el local habilitat a Campoamor acollirà el dispositiu i després la seu del Rebost Solidari. D’aquesta manera, es donarà resposta a l’emergència i alhora s’avança en la millora de les instal·lacions del Rebost.

Comentaris
To Top