Ciutat

S’aprova la urbanització del carrer de Copenhaguen

El solar de Can Llong on se situarà la nova promoció d’habitatges, similars als que es veuen a la dreta de la imatge / LLUÍS FRANCO
El solar de Can Llong on se situarà la nova promoció d’habitatges, similars als que es veuen a la dreta de la imatge / LLUÍS FRANCO

Les obres del carrer de Copenhaguen s’iniciaran a principis d’aquest 2021. La Junta de Compensació d’aquest terreny va aprovar el passat 16 de desembre la derrama per sufragar el cost de les obres, que podria començar el 16 d’abril segons les previsions, avancen fonts municipals. Amb l’inici d’aquestes obres s’obre la porta a la construcció d’una nova promoció de pisos –situat entre el carrer Venècia i el nou tram del carrer de Copenhaguen– que esperen 36 famílies des del 2017. 

La Junta de Compensació va aprovar el pagament de les obres, però amb una condició: no s’iniciarà fins que totes les parts paguin la primera quota, que es girarà el 16 de març de l’any vinent. Els futurs propietaris de la promoció celebren aquest pas endavant, però continuen a l’espera que el constructor iniciï finalment les obres dels pisos.

Arribarà fins la ronda d’Europa

El carrer, ubicat al barri de Can Llong, es perllongarà fins a la rotonda de la ronda d’Europa, davant el punt blau. La Junta de Govern Local va aprovar a finals del 2019 la segona fase del projecte d’urbanització del Polígon II del Pla Parcial de Can Llong. L’aprovació del pagament de l’obra de  Junta de Compensació del terreny–Ajuntament de Sabadell, Incasòl i Alice Invest i Can Llong 1952 Construcciones y Promociones– és l’últim tràmit per iniciar les obres.

L’actuació comportarà tant el moviment de terres com la pavimentació del terreny i els aspectes relacionats amb els serveis: clavegueram, enllumenat, subministraments, recollida pneumàtica, etc. També s’acabaran les voreres i la instal·lació de serveis pendents als carrers de Venècia i Berlín, treballs que van quedar pendents durant la primera fase del pla.

Les obres tenen un pressupost d’1,2 milions d’euros i un termini d’execució de vuit mesos. Aquesta nova fase és la segona i última del projecte, després que la primera s’executés el 2015.

Comentaris
To Top