Ciutat

Una persona morta en un incendi a Sabadell

Una persona ha mort avui en un incendi a Sabadell. Els Bombers han rebut un avís avui a les 20.11 h per un foc en un edifici de cinc plantes del carrer de la Concha Espina (Campoamor). L'incendi ha afectat un dels pisos de la planta baixa i ha cremat un sofà del menjador. Quan els bombers han accedit a l'interior del pis, hi han trobat una persona morta.

Al lloc, han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han donat el foc per controlat en poc més de 10 minuts. També han treballat efectius dels Mossos d'Esquadra, els quals s'han fet càrrec de les diligències judicials.

També s'han desplaçat fins al punt del succés tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top