Ciutat

La Fundació 1859 Caixa Sabadell fa un balanç positiu del primer trimestre escolar

La Fundació 1859 Caixa Sabadell fa una bona valoració del primer terç de curs escolar i destaca la bona acollida que les escoles han tingut envers la modalitat de tallers creats per l’Espai Cultura i l’Espai Natura. De fet, els dos espais han reforçat la seva oferta d’activitats lligades al patrimoni arquitectònic de la Fundació, i han ampliat els tallers de robòtica i mecànica, de matemàtiques, de llenguatges artístics i de contingut científic.

Es preveu que al llarg del curs realitzin tallers de l’Espai Natura i l’Espai Cultura, que n’hi ha 448 diferents, un total de 10.295 alumnes. Des de la Fundació traslladen que les activitats escolars que organitzen reuneixen les màximes condicions de seguretat per als alumnes, ja que s’adapten a totes les mesures marcades pels Departaments de Salut i Educació en referència a la COVID-19. Fins i tot, alguns tallers s’han arribat a realitzar de forma telemàtica.

Dit això, la Fundació ha adaptat el seu programa pedagògic per donar resposta a les necessitats dels centres escolars en un curs considerat com a excepcional. La seva intenció és recuperar alguns dels tallers més tradicionals i combinar-los amb els nous un cop s’hagi superat la pandèmia.

Comentaris
To Top