Ciutat

La vacunació s’amplia a la resta del Vallès

Sabadell és la primera ciutat de la comarca que rep la vacuna. Diumenge es van vacunar 124 residents de Sabadell Gent Gran i 41 sanitaris

Rosa Maria López, primera sanitària vacunada a Sabadell/ VICTÒRIA ROVIRA

La vacunació s’ampliarà a tot el Vallès Occidental, després que Sabadell fos la primera ciutat de la comarca i de la Regió Metropolitana Nord a rebre la vacuna diumenge. Avui han arribat 60.000 dosis a Catalunya i Salut té previst seguir vacunant per tot el territori. Barberà, CastellarCerdanyola i Terrassa seran les següents ciutats del Vallès a rebre el vaccí.

El Departament de Salut té previst que el març tots els col·lectius de risc de les residències ja hagin rebut la vacuna. Així mateix, també calcula que a finals del 2021 ja hi haurà prop del 70% de la població vaccinada i s’haurà aconseguit la immunitat de grup.

Això sí, Salut encara no ha detallat quina serà la següent residència de Sabadell a rebre la vacuna ni quin dia començarà la segona tongada de vacunacions a la ciutat. Sí que és segur que d’aquí a tres setmanes se subministrarà la segona dosi als 141 residents vacunats de Sabadell Gent Gran i els 41 sanitaris (50% de la plantilla) del centre.

Marina Benavent, de 84 anys, és la primera persona que es vacuna contra la Covid-19 a Sabadell

Comentaris
To Top