Ciutat

La nit de Cap d’Any tanca amb 25 identificats per saltar-se el toc de queda

25 persones han estat identificades a Sabadell durant la nit de Cap d’Any per saltar-se el toc de queda decretat per la Generalitat. La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han realitzat diversos controls a la ciutat amb l’objectiu de garantir el compliment de les restriccions de mobilitat horàries en la primera nit de l’any i també controls d’alcoholèmia.

A banda de les 25 actes obertes per incompliment del toc de queda, s’han identificat dues persones que conduien èbries. Encara pel que fa a la mobilitat, s’ha produït un accident de trànsit sense conseqüències greus –no s’ha hagut de lamentar ferits de gravetat– a la ronda Collsalarca (Ca n’Oriac). Un dels vehicles va escapar després del xoc.

Un botellón i una baralla, el més destacable

Un botellón al carrer Arousa (Ca n’Oriac) ha estat dissolt pels agents quan faltaven poc abans de les tres de la matinada. Una estona abans, a la plaça d’Espanya, s’han enxampat uns joves que fumaven marihuana a l’espai públic. El grup va intentar fugir dels agents policials. A uns centenars de metres, passades les cinc, han aparegut uns contenidors de vidre al mig de la calçada a la plaça de Catalunya.

Les baralles han estat comptades en aquesta entrada d’any. Minuts abans de les 23 h, es va produir un conflicte que va acabar a les mans entre un propietari i el llogater d’un habitatge situat a l’avinguda Paraires (La Concòrdia). Les lesions van ser lleus. Segons fonts policials, ha estat una nit de Cap d’Any força tranquil·la respecte d’altres ocasions.

Macrofesta a un hotel de Santa Perpètua

Fora de Sabadell, els Mossos han identificat el cas més flagrant d’incompliment de les mesures Covid a Santa Perpètua de Mogoda: han enxampat els participants d’una festa a un hotel del Cim Vallès. Sobre les 3.30 h, els Mossos han tingut constància que en diverses habitacions de l’hotel s’estava celebrant una festa que superava amb escreix el nombre de participants en una trobada i que aquests no portaven la mascareta posada. Els agents han aixecat una acta d’infracció contra l’establiment, que ha incomplert totes les normes decretades amb motiu de la pandèmia i el toc de queda. L’establiment haurà de fer front a una sanció elevada.

Comentaris
To Top