ESPORTS

Opcions intactes per viure el derbi sabadellenc

Jordi Sardà i Èric Panés, en una acció del duel de l’any passat / LL.F.

Arribats a l’equador de la primera fase de la Segona Divisió B, Club Natació Sabadell i Escola Pia mantenen intactes les opcions de lluitar per la Copa del Rei i l’ascens a la categoria de plata del futbol sala estatal. I això significa que el derbi sabadellenc, encara que maluradament s’hagi de celebrar a porta tancada, agafa força veient el paper d’un equip i altre durant les primeres nou jornades de competició. Ambdós conjunts han estat dos dels grans protagonistes dels seus respectius subgrups.

D’una banda, el conjunt nedador ha protagonitzat una primera volta excel·lent, en què només ha cedit tres dels 27 punts disputats –vuit victòries per tan sols una derrota–. Un fet que li ha permès liderar de principi a fi aquest primer tram de competició i que el deixa ja amb mig bitllet al sarró.

Els fitxatges de Josep Maria, Antonio Pipa, Pep Font i Christian han augmentat notablement el nivell d’una plantilla que ha exhibit una gran dosi d’efectivitat i solidesa defensiva davant els principals rivals directes –Manresa, Mataró i Segorbe–. Pensant ja en la segona fase, ara com ara el Club seria el líder amb dos punts de marge respecte a l’Hospitalet Bellsport, el primer classificat del subgrup 3A. Amb el hàndicap que els punts obtinguts en aquesta fase s’acumulen a la següent lligueta, i a diferència del que els succeeix als equips sabadellencs de la Tercera Divisió
–Grups Arrahona i Amics del Pou Nou Escorial–, qualsevol actuació que s’acosti als registres d’aquestes primeres nou jornades deixaria el Club molt a prop de disputar el play-off d’ascens.

L’altre protagonista en el subgrup 3A ha estat l’Escola Pia de Pedro Donoso. Provisionalment situat a un punt de la quarta posició, els de Can Colapi han ofert una bona imatge a la majoria dels partits disputats, en què Lenny Ramos i Arnau Graell han estat les notes més positives d’aquest primer tram de la temporada. Les victòries a Eivissa, Cerdanyola i el punt davant del Martorell haurà de ser el camí a seguir per evitar ensopegades contra tot pronòstic com les de Santa Coloma o Pallejà. Els petits detalls de l’equip de Donoso poden tenir un paper determinant perquè Sabadell torni a tenir un derbi, encara que sigui sense aficionats.

Comentaris
To Top