Ciutat

El Gremi de Fabricants reconeix els sanitaris i els sectors essencials amb els Flocs de Llana 2020

El Gremi de Fabricants ha entregat aquest dimarts els Reconeixements Flocs de Llana 2020. En un acte a la seva seu, el Gremi ha volgut reconèixer la tasca del personal sanitari, els serveis essencials, els voluntaris, les empreses tèxtils i els mitjans de comunicació que han contribuït a tirar endavant la ciutat durant la pandèmia del coronavirus.

Els reconeixements els han lliurat la presidenta de l’associació empresarial, Rosvi Moix, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que ha destacat l’esforç de reconversió de moltes empreses per fer front a la crisi i “la força que tenim com a ciutat, on en circumstàncies tan dures tothom es posa l’objectiu comú de sortir-nos-en. Moix ha desitjat que el 2021 sigui “l’any en què hàgim recuperat la normalitat”, el de la creació de llocs de treball i de la viabilitat de les empreses.

Durant la lectura del veredicte del reconeixement al personal sanitari, la secretària general del Gremi de Fabricants, Núria Aymerich, ha destacat “el compromís, dedicació i coratge, i la seva entrega incondicional durant la pandèmia de la Covid-19”. En representació d’aquest col·lectiu, han rebut el guardó la directora del CAP Centre, Rosa Andreu; la infermera de l’UCI del Taulí Lídia Martí; el tècnic de manteniment del Taulí Sebastià Garriga i el tècnic de transport sanitari de l’empresa FALCK-VL Edu Moreno.

Farrés, Moreno, Garriga, Andreu, Martí i Moix, al Gremi / D.S.

En l’àmbit de serveis essencials, la distinció s’ha fet per “la seva entrega, dedicació i imprescindible treball que ha garantit el funcionament de la nostra societat durant la pandèmia”, tal com ha dit Aymerich. En aquest cas, han rebut el Floc de Llana el conductor d’autobús de TUS Raül Piña; la caixera del supermercat Esclat de Sabadell Isabel Mera; l’agent de la Policia Municipal José Antonio Gutiérrez García, i el Mosso d’Esquadra César Galván.

Galván, Gutiérrez i Piña, amb el guardó / D.S.

Pel que fa al voluntariat, les persones que han rebut la distinció han estat Esteve Font per part de Càritas; Andrea Cárdenas de Creu Roja, i Àngela Raurell, del Rebost Solidari. El jurat del reconeixement ha subratllat “la seva aportació desinteressada per ajudar la societat i en especial els col·lectius més necessitats” durant la pandèmia del coronavirus.

Raurell, Cárdenas i Font, aquest dimarts / D.S.

L’entrega dels Flocs de Llana ha tingut un reconeixement per a les empreses tèxtils sabadellenques, i n’ha destacat “el seu treball, capacitat d’adaptació i compromís en el subministrament de productes de protecció sanitària durant la Covid-19”. En representació del tot el sector han rebut el premi Armando Ortiz, de Textil Ortiz; Xavier Llacer, de Fitysa, i Antonio León, d’Hispanotex.

Ortiz i Llacer rebent el reconeixement / D.S.

Els mitjans de comunicació locals –que són considerats serveis essencials– també han rebut un reconeixement a la seva tasca aquests darrers mesos. Núria Aymerich ha remarcat la responsabilitat i dedicació contínua que han demostrat durant la pandèmia “de forma ètica i rigorosa”. Els guardons els han rebut el cap de redacció del Diari de Sabadell, Miquel Àngel Luque; el director d’iSabadell, Jordi de Arriba; la periodista de Ràdio Sabadell Karen Madrid, i el responsable de Nació Sabadell, Albert Hernández.

Farrés, Hernández, Luque, Madrid, De Arriba i Moix, en el reconeixement als mitjans locals / D.S.

Anualment, el Gremi de Fabricants entrega els Flocs de Llana per Sant Sebastià, patró de l’entitat tèxtil. L’any passat el reconeixement el van rebre les pimes sabadellenques.

Comentaris
To Top