Ciutat

Les restriccions de la pandèmia es prorroguen fins al 7 de febrer

El Procicat prorroga les mesures actuals fins al 7 de febrer

El Procicat allargarà les restriccions actuals per frenar els contagis de coronavirus fins al 7 de febrer, segons ha avançat el 324. En principi, les mesures estaven prorrogades fins al 24 de gener, però s’allargaran dues setmanes més, tal com han decidit en una reunió aquest dimecres al matí.

Així, es mantindria el confinament municipal cada dia de la setmana o el tancament de comerços no essencials el cap de setmana. Les mesures actuals van entrar en vigor el 7 de gener. Per tant, amb la pròrroga, es complirà un mes des que s’han instaurat.

CONFINAMENT MUNICIPAL

Sense causa justificada, no es pot sortir del municipi durant tota la setmana, de dilluns a diumenge. Sí que es podrà fer, per exemple, per anar a l’escola, a treballar o en un centre mèdic. Per tant, prohibit desplaçar-se a la segona residència.

COMERÇOS TANCATS EL CAP DE SETMANA

Els comerços no essencials continuen tancats durant el cap de setmana (supermercats i farmàcies, no, ja que es consideren essencials).

Els centres comercials i els comerços de més de 400 metres quadrats es mantenen tancats, de dilluns a diumenge.

Els ingressats al Taulí ara són un terç de l’abril

GIMNASOS TANCATS

Els gimnasos i els equipaments esportius interiors tanquen. Les instal·lacions a l’aire lliure es mantindran obertes amb un 50% d’aforament i les piscines, amb un 30%.

EXTRAESCOLARS

Només es poden dur a terme les extraescolars que es desenvolupen en grups bombolla i a dins de centres educatius. Les activitats de lleure, suspeses.

NO CANVIA

Les reunions socials continuen sent, com a màxim, de 6 persones (entre dues bombolles diferents).

El toc de queda es manté de 22 h a 6 h.

Bars i restaurants només podran servir esmorzars (de 7.30 h a 9.30 h) i dinars (de 13 h a 15.30 h).

Els espectacles culturals continuen al 50%. Les cerimònies religioses, al 30%.

Comentaris
To Top