ESPORTS

El Centre d’Esports cedeix el jove David Astals al Prat

David Astals en un entrenament d'aquesta temporada a Sant Oleguer / CEDIDA (CES)

A l’estiu ja estava gairebé fet, però finalment el jugador va preferir quedar-se. Ara, en el mercat d’hivern, s’ha confirmat la cessió del jove David Astals a la UE Prat, que milita en el subgrup 3-A de la Segona B juntament amb la resta de representants catalans. El conjunt potablava ocupa l’última posició, però davant la gran igualtat existent manté esperances de situar-se en el tram de la taula mitjana que lluitaria per accedir a la nova Primera Divisió de la Federació Espanyola o, en tot cas, mantenir-se en la Segona Divisió (actual Segona B).

Pel jove jugador arlequinat també suposa una oportunitat de reivindicar-se i, sobretot, tenir minuts. En el Sabadell només n’ha jugat 38 a la primera volta. Curiosament va debutar en la primera jornada, a Vallecas, davant el Rayo Vallecano (2-1). Després va tornar a tenir protagonisme a Las Gaunas davant el CD Logronyès, jugant els últims 31 minuts de partit (1-0). També ha participat en els dos duels de la Copa del Rei a Eivissa, davant el CD Ibiza Islas Pitiusas i la Penya Deportiva Santa Eulària. La seva marxa no allibera cap fitxa professional perquè Astals estava en la plantilla amb llicència del filial.

Antonio Hidalgo ha manifestat en més d’una ocasió que hi confia molt, però les circumstàncies de l’equip tampoc acompanyen per donar màxima responsabilitat a un jugador encara en formació. Per això s’ha consensuat l’opció de la cessió i poder demostrar que pot ser un futbolista útil per la pròxima temporada. David Astals té qualitat i caràcter per fer un bon final de temporada en el Prat, un club que manté una excel·lent relació amb el Centre d’Esports i per on han desfilat diversos exjugadors arlequinats les últimes temporades. Aquest estiu va arribar-hi el defensa Marc Asturgó.

Comentaris
To Top