ESPORTS

Reaparició estel·lar de Queralt Castellet

Castellet, durant una de les rondes /CEDIDA

Ben tornada. Després d’onze mesos sense competicions, la sabadellenca Queralt Castellet ha aconseguit la classificació per a les finals de la Copa del Món FISLaax (Suïssa) gràcies als 87,50 punts obtinguts. Tres mesos de confinament –gran part d’ells a Palamós–, un estiu que excepcionalment no el va poder passar a l’altre hemisferi i pretemporada a cavall entre Suïssa i Àustria fent miracles per poder entrenar a estacions obertes, no han estat un impediment per veure com Castellet continua en un gran estat de forma. La gran ronda de 87,50 punts, fonamentats amb la dificultat i amplitud dels trucs, ha servit per colar-se entre les sis millors d’un total de vint-i-quatre riders.

“Quan he acabat la primera ronda, m’he tret un pes de sobre. A la segona he volgut anar una mica més a gaudir i a intentar tots els trucs més difícils. La meva intenció en aquesta ronda era arriscar una mica més per assegurar el primer lloc per si el mal temps obliga que es cancel·li la prova del dissabte, poder revalidar el meu títol, però he caigut i no ha pogut ser”, comentava després d’aconseguir el pas a la gran final.

La victòria ha estat per a la nord-americana Chloe Kim, gràcies a una ronda de 94,00 punts que, curiosament, també ha caigut a la segona –ronda– intentant el mateix truc que Queralt Castellet. En segona posició ha finalitzat Mitsuki Ono (90,00 punts). Després d’aquesta primera prova, Queralt Castellet volarà als Estats Units per participar en els X Games d’Aspen (Colorado) la setmana vinent.

Comentaris
To Top