PATRIMONI DE SABADELL

Una casa andalusa a la Plana del Pintor

Com aquesta casa n’hi ha ben poques a Sabadell. A la ciutat no és habitual veure-hi construccions d’estil andalús com la Casa Alcaide, un domicili particular inspirat en les cases de Granada a la cantonada dels carrers de l’Atlas i del Jura, a la Plana del Pintor.

Aquest estil tan diferent dels blocs de pisos o de les cases angleses sabadellenques va cridar l’atenció d’Esther Rodríguez. La sabadellenca explica que passejant es va trobar aquesta casa “tan original”, com comparteix ella mateixa entre els milers de seguidors del grup Patrimoni Sabadell de Facebook.

En veure la construcció, la mirada s’enfila ràpidament als arcs que conformen la façana del primer pis i que, alhora, al darrere hi ha un pati espaiós i assolellat que reprodueix els elements de la construcció tradicional andalusa, amb gran varietat de plantes.

Comentaris
To Top