ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Hem frenat l’Almeria i això em fa estar orgullós”

Hidalgo, a l'estadi de Los Juegos Mediterráneos / CEDIDA

Les valoracions del tècnic arlequinat després d’esgarrapar un punt d’or davant l’Almeria (2-2)

Valoració del partit: “La veritat és que ja ho vaig dir abans del partit: l’Almeria fa el millor futbol de la categoria. Nosaltres sabíem del potencial que tenien i és per això que havíem d’anar a dalt a buscar-los per intentar fer mal. Ells posen molts jugadors per dins. L’equip sempre ha cregut en el que fem. Ha estat un partit monumental. Estic content pel punt aconseguit”

Gran partit, sobretot, sense pilota: “Hem fet un gran partit sense la pilota davant d’un equip amb un inversor molt gran. Jo també estic encantat amb el partit que hem fet amb la pilota. Ens falta una mica de pausa a l’hora d’acabar les jugades, perquè avui hem tingut ocasions. Hem estat capaços de frenar un equip com l’Almeria i això em fa estar orgullós. Jo proposo una idea i ells ho porten a terme: creuen moltíssim amb el que fem, però sabem que hem de guanyar partits”.

Debut d’Álvaro Vázquez: “Fa poc temps que està amb nosaltres i encara li falta entendre una mica el que volem d’ell en aquesta posició. Ha fet un desgast físic molt gran i ho ha donat tot”.

La jugada del segon gol arlequinat: “Són situacions que passen, com ja li he comentat a l’Adri, de Ràdio Sabadell. Makaridze ha fet un partit increïble i està donant molts punts a l’equip”.

El rol de Gorka Guruzeta: “Vens a camps com aquest que t’exigeixen moltíssim i has de tocar algunes coses. Aquestes dues setmanes per treballar-ho ha anat molt bé. El Guruzeta ens dóna moltes cames. Sabem que som el Sabadell i hem de córrer moltíssim i deixar-nos la vida”.

Sis partits sense perdre: “Sabíem des del principi que ens costaria guanyar partits. Avui els darrers minuts han estat diferents. Sabem que necessitem una quantitat de punts. Sabem qui som i d’on venim. Dilluns vinent davant el Logronyès tindrem un partit de màxima exigència com el d’avui”.

Puntàs del Sabadell que posa contra les cordes l’Almeria (2-2)

Comentaris
To Top