ESPORTS

L’Amics del Pou referma el lideratge i l’Escola Pia assalta Martorell

Alegria entre els jugadors sabadellencs / LL. FRANCO

Cop d’autoritat de l’Amics del Pou-Nou Escorial a la Tercera Divisió. L’equip dels Merinals va golejar l’Olimpyc La Floresta (7-1) i continua amb pas ferm per obtenir el pas a la següent fase. Sabadellencs i santcugatencs arribaven a la cita igualats al capdavant de la taula, però la teòrica igualtat va passar en un segon pla un cop els dos equips es van trobar sobre el parquet del pavelló del Nord. L’equip de Francis Barragan va dominar de principi a fi un duel amb una gran actuació coral. José Josete Aguilera i Xavier Mata, amb dues dianes respectivament, van liderar el triomf. Qui també va superar el seu compromís va ser el Grups Arrahona, que gràcies a una remuntada en el darrer minut davant l’Esparreguera (8-7) es manté a un punt del ‘play-off’

Cara i creu a la  Segona Divisió B

No era fàcil per a l’Escola Pia visitar la complicada pista del Sala 5 Martorell i treure’n un resultat positiu. I menys si es té present que el conjunt de Can Colapi venia de la dolorosa derrota davant el Gasifred, afrontava el duel amb quatre baixes i al seu davant tenia un equip que recentment havia arribat fins als vuitens de final de la Copa del Rei. Però ho van aconseguir amb escreix: 3 a 5, goal-average a favor i amb opcions intactes de play-off. Un inici en tromba (0-2), exhibint una enorme efectivitat, va ser clau per dur sempre la iniciativa al marcador i aconseguir un triomf clau per afrontar els pròxims compromisos d’enorme importància davant el Cerdanyola, primer, i L’Hospitalet Bellsport.

Mentre que l’Escola Pia sembla que aixeca el vol, la creu de la jornada la va tornar a protagonitzar el Club Natació Sabadell, que veu com el gener s’està convertint en el mes fatídic: dues derrotes consecutives  contra els darrers classificats el deixen sense marge al capdavant de la taula. Res podia fer pensar en un desenllaç tan cruel, però el Dénia en va tenir prou amb tres minuts per passar de l’1 a 3 advers al 4 a 3 definitiu. La visita d’aquest cap de setmana a Lleida és clau per arribar al Tourmalet a la primera posició.

Comentaris
To Top