ESPORTS

Juanjo Beltran deixa la banqueta del CE Mercantil amb gust agredolç

Juanjo Beltran en un partit d'aquesta temporada / Ll. Franco

Punt final. Juanjo Beltran s’acomiada després de tres anys i mig al club. Marxa, assegura, per una qüestió de confiança i entreveu que difícilment es podran millorar els registres. L’etapa de Juanjo amb el Mercantil s’ha acabat tres anys i mig després de la seva arribada. El tècnic de Sant Vicenç de Castellet, un dels de més èxit dels darrers anys en el club sabadellenc després d’aconseguir bons resultats amb el Cadet A i el Juvenil B, va viure davant el Badalona el darrer partit des de la banqueta del Mercantil: “Tinc 49 anys i en fa 28 que entreno. Mai havia presentat la dimissió”, detalla.

Situat a la zona baixa del subgrup 7B, amb onze punts en les onze jornades disputades, Beltran deixa entreveure quins han estat els motius que van fer que s’anticipés a un final anunciat: “Vaig notar una falta de confiança. Em dec haver equivocat en alguna cosa que no deu haver agradat. Marxo tranquil, content amb l’entitat i agraït al Carlos per la confiança”, afirma, però amb regust amarg: “Alguns feien broma temps enrere dient que em mereixia una estàtua i ara per quatre resultats dolents les coses s’acaben així”.

Arribat a la banqueta del juvenil l’estiu passat, coincidint amb l’adeu del fins llavors tècnic i actual director esportiu del club, Carlos López, Beltran lamenta que ara s’estigui pagant el preu de no haver fet les coses bé quan tocava, en assegurar que “s’ha fet una mala planificació de la plantilla i el nivell de l’equip és el que és”, assegura, mentre afegeix que “el meu objectiu era salvar l’equip i estic segur que amb tres o sis punts ens salvàvem tenint present que no s’està jugant Preferent”.

Dani López, l’escollit
Un cop fet oficial l’adeu de Juanjo Beltran, el club sabadellenc va fer oficial el nou tècnic del primer equip. Dani López, fins ara l’entrenador del Juvenil B, agafarà les regnes per intentar revertir la mala dinàmica de resultats.

Comentaris
To Top