Ciutat

La CUP es presenta com “la força contra l’especulació i la repressió”

/ Victòria Rovira

Una banca pública, una república independent i una lluita contra la repressió. La CUP s’ha presentat a Sabadell com l’opció d’esquerres independentista per defensar els drets més bàsics dels catalans: “Compartim lluites contra l’especulació, hem d’avançar amb força”, ha destacat Xavier Pellicer, número 4 a les llistes de la CUP. El també membre d’Alerta Solidària ha alertat que “el conflite és el motor del canvi” i que “des de l’acord no s’arriba enlloc”.

Pellicer ha donat així tret de sortida a l’encartellada massiva de la força anticapitalista, que s’ha dividit per districtes i arranca sota el lema #PerGuanyar. En un acte a la plaça de les Dones del Tèxtil, ha estat acompanyat d’altres candidats com l’exalcalde Maties Serracant (número 12), David Rigola (24), Txus Merino (65), l’ex futbolista Oleguer Presas (74) i Joan Buades (82) i militants com les ex regidores Glòria Rubio i Míriam Ferrándiz.

Els candidats han destacat la importància d’apostar per fer un pas cap la mobilitat sostenible, per un habitatge assequible, per uns serveis públics de qualitat i contra el canvi climàtic. L’ex culer Oleguer Presas també ha fet una crida a la participació: “Catalans, a les urnes. Organitzem-nos per construir un país millor”.

Comentaris
To Top