ESPORTS

Sabadell-Saragossa i Mercantil-Espanyol B, doble plat fort en categoria juvenil

Miki Lladó en una sessió d'entrenament del conjunt arlequinat / Ll. Franco

Duel d’altura. Aquest dissabte (16 h), un dels grans de la Divisió d’Honor, el Saragossa, serà el rival del Sabadell juvenil. Un duel d’altura que posarà a prova la fortalesa del Poliesportiu Olímpia, on els arlequinats només han cedit un empat. Però també servirà per copsar la seva reacció després de l’última derrota a Osca. “Està clar que venim d’una situació estranya marcada per les dues suspensions i les baixes. No vam estar bé a Osca, va ser un dels pitjors partits. La falta de continuïtat pot ser un atenuant, però l’equip ha de fer un pas endavant i el partit contra el Saragossa és una gran oportunitat per fer un cop sobre la taula”, explica el tècnic Miki Lladó.

El conjunt aragonès arriba com a segon classificat amb 19 punts mentre el Sabadell en té 15, però amb dos partits pendents, contra el líder Nàstic i El Olivar. Per tant, els tres punts d’aquesta tarda tenen gran transcendència. “Sabem que ens enfrontem a un rival de gran nivell, amb jugadors que estan entrenant amb el primer equip i tenen moltíssima qualitat. Per això estic insistint als meus jugadors que no ens podem instal·lar en la comoditat. Si volem guanyar el Saragossa, caldrà treure l’orgull i jugar amb empenta. Fins ara hem guanyat partits així, amb bon joc i empenta. Si ho fem així podem plantar cara i superar un dels millors equips de la categoria”.

Una bona notícia és que podrà comptar amb Chadi Riad, baixa a Osca perquè va ser convocat per Hidalgo per anar a Almeria. “És un jugador referencial pel nostre joc. Genera confiança, dona sortida a la pilota i té una gran capacitat per empènyer els companys”, diu Miki Lladó.

Debut a la banqueta
També a Arraona-Merinals es viurà diumenge (12 hores) un partit amb molts al·licients a la Lliga Nacional Juvenil. L’Espanyol B, tot un clàssic, visita un Mercantil que estrenarà entrenador. La controvertida marxa de Juanjo Beltran, qui va argumentar falta de confiança del club en la seva decisió, ha provocat un relleu a la banqueta. Dani López, fins ara tècnic del juvenil B, agafa les regnes de l’equip amb l’objectiu de sortir de la zona baixa del subgrup i evitar el risc de descens a la segona fase de la competició. De moment, aquest diumenge tindrà una dura prova de foc encara que el filial espanyolista només es troba dos punts per sobre a la taula.

Comentaris
To Top