ESPORTS

Una autèntica final pel Creu Alta Sabadell Handbol davant el H. Banyoles

El conjunt arlequinat es juga bona part de les seves possibilitats de salvació / Lluís Franco

Final. La temporada avança i les urgències creixen pel Creu Alta Sabadell Handbol, ancorat a la zona de descens de la Primera Nacional. El conjunt arlequinat ha ofert molt bones sensacions en diversos partits i segurament ha fet mèrits per obtenir una millor recompensa, però no suma punts i la situació és cada vegada més delicada. Per això, el duel directe contra l’Handbol Banyoles d’aquest dissabte (19 hores) a Can Balsach té una enorme transcendència. És gairebé com una última oportunitat d’enganxar-se al tren de la salvació. Només val guanyar. Un nou resultat advers obriria una escletxa molt perillosa. L’equip de Sergi Cifré haurà de sortir molt mentalitzat per mantenir la regularitat durant els seixanta minuts i evitar les seves tradicionals desconnexions que han costat molt car.

D’altra banda, els dos equips de l’OAR Gràcia tornen a coincidir aquest dissabte, ja que s’han d’enfrontar al Joventut Mataró en el pavelló Maria Teresa Roca. Sobre el paper qui ho té més complicat és el femení pel fet que el seu rival, després de superar el Castelló a domicili (25-29), s’ha emparellat amb el Sant Quirze al capdamunt de la classificació. El conjunt mataroní s’ha convertit en un seriós aspirant a la fase d’ascens per la seva regularitat i pel potencial ofensiu que el situa com a màxim golejador amb una mitjana que s’acosta als 30 per partit. Els seus referents en aquest aspecte són Ona Muñoz i Clara Poo, les dues jugadores que acostumen a marcar les diferències. Tot apunta que el conjunt de Carol Carmona haurà de fer-se molt fort en defensa a l’hora de plantar-li cara, com va fer a l’anada (30-33), per intentar que salti la sorpresa.

En categoria masculina el partit hauria de ser igualat si ens fiem de la classificació. El Gràcia té 11 punts i el Mataró 9, però amb un partit menys, per tant són rivals directes que comparteixen l’objectiu d’allunyar-se de la zona baixa. Tot i això, en les últimes actuacions els mataronins han mostrat una línia ascendent que els ha dut a gairebé puntuar contra el Granollers (33-34) i a la victòria contra el Sant Joan Despí (29-35). La seva capacitat anotadora també és remarcable, un punt fort que els homes de Gerard Gomis hauran de procurar que els seus efectes destructius no siguin irreparables. Els partits començaran a les 18.15 i 20.15 hores respectivament. Serà una intensa tarda d’handbol en clau sabadellenca.

Comentaris
To Top