ESPORTS

Castellet vola alt als X Games

La sabadellenca, al ‘SuperPipe' d'Aspen (Suïssa) / cedida

La sabadellenca Queralt Castellet va aconseguir la cinquena posició en el SuperPipe d’Aspen durant els X Games. Una competició reservada per a les millors riders del món.

Una setmana després de prendre part en la primera prova de la Copa del Món FIS de Halfpipe a Laax (Suïssa), Castellet entrava en acció a Colorado de la millor forma possible: un Bs Air, un Fs 900 i un Bs 900 planxats a la primera ronda li van permetre situar-se a la segona posició, només superada per la nord-americana Maddie Mastro. Malauradament, després de la segona ronda, la vigent campiona veia com la també nord-americana Chloe Kim i la japonesa Haruma Matsumotoen la feien caure fins a la cinquena posició final. Cal destacar, però, que Castellet va intentar revalidar l’or amb un complicat 1080°: “No he pogut planxar la ronda que volia a la final. M’ha passat el mateix que a Laax, que no vaig poder entrar el 1080°, però mantinc l’esperança que estic fent un bon treball”, confessa Castellet.

Procés de canvis

Paral·lelament a la competició, la rider de Sabadell ha començat una nova etapa entrenant amb el nord americà Danny Kass –dues vegades plata olímpica en halfpipe–. “Els canvis sempre tenen alguna cosa positiva i el meu objectiu continua sent el mateix: aprendre molt i passar a un nou nivell”, explica.

De moment, Castellet continuarà entrenant als Estats Units a l’espera de si finalment el Mundial podrà celebrar-se després de veure com els organitzadors cancel·laven la cita prevista a la Xina i després a Calgary (Canadà).

Comentaris
To Top