ESPORTS

El Sabadell finalment no incorpora més jugadors en el mercat d’hivern

No va poder ser. Álvaro Vázquez, cedit per l’Sporting de Gijón, es queda com l’únic fitxatge del Centre d’Esports en el mercat d’hivern. Totes les negociacions que tenia obertes el club arlequinat fins a l’últim dia van quedar bloquejades per diferents motius. En alguns casos pel tema econòmic i altres perquè els futbolistes pretesos no van voler abandonar el seu club, com va passar amb Eugeni Valderrama (Osca).

Durant la jornada també sonar amb molta força el migcampista nigerià Ramon Azeez, propietat del Granada i amb molta experiència a Segona A amb el Lugo, Almeria i el conjunt nazarí. Tampoc va ser possible, com altres operacions que van trobar la dura competència d’altres clubs, com Cartagena o Castelló, rivals directes en la lluita per la permanència. Caldria esbrinar, però, el perquè determinats clubs amb un límit salarial semblant al del Sabadell han pogut fer diverses incorporacions, algunes d’un important cost econòmic.

Situació delicada

Amb la marxa de Jesús Olmo, el Sabadell disposava d’una fitxa lliure que no ha pogut omplir, però la pitjor notícia han estat les lesions de Néstor Querol i l’última d‘Aleix Coch, qui pot estar entre dos i tres mesos allunyat dels terrenys de joc per un problema important als isquiotibials, segons va comunicar el mateix club minuts abans de començar el partit contra la UD Logronyès. A més, Xavi Boniquet va abandonar el camp amb símptomes de força dolor i caldrà veure l’abast de la seva lesió. Hidalgo va voler enviar un missatge de tranquil·litat i va dir que “no sembla res greu”.

De totes maneres, la defensa, pel seu eix central, queda molt debilitada. Juan Ibiza, Grego Sierra i Jaime Sánchez queden com els únics centrals nats, posició que també podrien ocupar puntualment Óscar Rubio i Pedro Capó per banda dreta. El gran objectiu, però, del director esportiu, José Manzanera, era un migcampista de tarannà creatiu, per donar més dinamisme i profunditat a l’equip en atac. No ha estat possible i com ja va comentar Antonio Hidalgo, “confiarem amb els jugadors que tenim a la plantilla”. També continua Antonio Romero tot i que es van generar especulacions per la seva absència en la convocatòria davant el Logronyès. Podia ser una de les baixes per facilitar l’arribada d’algun fitxatge. Finalment, no ha sigut així i sembla que arrossegava unes molèsties físiques.

En les pròximes hores, el director esportiu, José Manzanera, que es va passar el partit d’aquest dilluns, enganxat al mòbil, donarà explicacions i farà balanç de la situació en una entrevista al Diari de Sabadell.

Comentaris
To Top