ESPORTS

El Sabadell d’Hidalgo pateix el seu màxim brot d”empatitis’

El Sabadell suma 7 jornades sense perdre. Això és una bona notícia perquè demostra la competitivitat de l’equip, però el balanç de 9 punts sobre 21 no és positiu. Només una victòria en aquest tram de 7 partits. De fet, en aquest 2021 encara no s’ha guanyat. El conjunt arlequinat pateix el seu màxim brot d’empatitis des de l’arribada d’Antonio Hidalgo. En les 23 jornades disputades aquesta temporada, el Sabadell suma els mateixos empats (7) que en els 35 partits anteriors del tècnic de Canovelles a la banqueta arlequinada.

En el tram final de l’agònica temporada 18/19, Hidalgo no va empatar cap partit: 4 victòries i 3 empats per signar la permanència a Segona B. En la 19/20, el Sabadell va arribar a l’aturada del campionat per la pandèmia amb 14 triomfs, 7 empats i 7 derrotes després de 28 jornades. Ara, en el retorn al futbol professional, el Sabadell mantenia la mateixa tònica: en les primeres 17 jornades només va igualar una vegada (el 0-0 al camp del Saragossa). En les doloroses derrotes als últims minuts es deia allò que “aquest equip no sap empatar i sumar un punt”. Doncs sembla que ha après la lliçó.

Ara gairebé tot són empats. Sis dels últims 7 partits han acabat en taules. De punt en punt s’avança poc i en l’actual situació, aquesta dinàmica seria totalment insuficient per aconseguir la permanència. L’actual ratxa té un cert paral·lelisme -almenys en resultats, no en sensacions- amb la que va viure el Sabadell en la temporada 2014/15 amb Juan Carlos Mandiá a la banqueta: va encadenar 9 jornades sense perdre, amb 3 victòries i 6 empats. Un parcial de ’15 de 27′ que va permetre abandonar la zona de descens, però en la recta final del campionat l’equip es va enfonsar de manera estrepitosa.

L’empatitis no és la primera vegada que s’instal·la a la Nova Creu Alta. Va començar amb força la temporada 99/2000 amb Pere Valentí Mora: 16 igualades en les 38 jornades. Amb Ramón Moya es va arribar als 18 empats a la 07/08, xifra que es va superar en la 16/17 (Solivelles/Romo) amb 19, però el rècord absolut el té Toni Seligrat amb els 22 empats de la temporada 17/18. Aquestes dades han estat sempre a Segona B.

Comentaris
To Top