ESPORTS

L’OAR Gràcia femení vol confirmar el seu gran moment davant el Benidorm

Les gracienques es troben en una bona ratxa / Ll. Franco

La jornada d’handbol d’aquest cap de setmana ofereix un atractiu duel al pavelló del carrer Boccaccio. La victòria contra el colíder Mataró va proporcionar una enorme alegria al femení de l’OAR Gràcia, però no l’eximeix de seguir remant per assegurar la permanència. La seva situació no ha variat, ja que es manté tres punts per sobre de la línia de flotació atès que Amposta i Lleidatana també van sumar amb el mateix objectiu, sense oblidar que el conjunt ampostí té dos partits ajornats que poden impulsar-lo si supera els seus rivals.

La visita aquesta tarda (18.30 h) del Benidorm ofereix a les verd-i-blanques la possibilitat d’atrapar-lo, ja que es troba a dos punts. Es preveu que el partit sigui de similars característiques al de dues setmanes enrera contra el Gavà, en què la igualtat va ser constant i no es va resoldre fins a la darrera acció. Sempre que els punts es quedin a casa, segur que el conjunt de Carol Carmona signaria tornar a guanyar per la mínima a última hora.

La Primera Nacional masculina inicia la segona volta amb tres partits ajornats per la Covid. Al Gràcia li correspon desplaçar-se a Sant Esteve de Palautordera on haurà de mostrar la millor de les seves cares si vol tenir opcions, no en va el seu rival està fent una temporada molt meritòria que l’ha allunyat de la zona perillosa de la qual acostumava a ser-ne membre. Actualment és 6è amb 19 punts i ja es pot dir que no patirà per res. El Gràcia encara s’ha de guanyar la tranquil·litat que no posseeix pels alts i baixos en les seves actuacions. A partir d’aquesta tarda (18 h) la lliga li ofereix 15 partits per fugir dels ensurts.

Qui es troba al límit del perill és el Creu Alta Sabadell Handbol. Revitalitzat per la decisiva victòria davant el Banyoles, aquest dissabte (19 hores) torna a repetir com a local en el pavelló de Can Balsach amb un rival de gran potencial com el filial del Granollers, tercer classificat. Sobre el paper, un partit molt complicat, però els de Sergi Cifré no estan en situació de desaprofitar la mínima escletxa per puntuar. El seu esperit de lluita està assegurat.

Comentaris
To Top