EDITORIAL

Talent que arriba a Europa

Sabadell arribarà a les pantalles d’arreu d’Europa. Una minisèrie documental, ‘Vitals’, gravada a l’hospital Parc Taulí durant la primera onada de la Covid arriba a HBO aquest diumenge. És un motiu d’orgull per al Diari poder explicar que el nostre hospital de referència és el centre d’una producció internacional i encara ho és més poder dir que hi ha un equip amb segell sabadellenc al darrere, encapçalat pel seu director, Fèlix Colomer.

La nostra ciutat crea referents allà on va, de portes enfora i de portes endins: un bon exemple és la construcció de 40 pisos i 182 habitacions per a estudiants al Llac Center. Anys després de quedar en desús, un projecte liderat pel despatx sabadellenc Next Arquitectura rehabilitarà les dues torres d’oficines per donar-hi un ús residencial. Aquest projecte permetrà donar una segona vida a un dels edificis emblemàtics de l’Eix Macià.

L’edició d’avui inclou aquest i molts altres exemples que demostren que la gent de Sabadell té talent i ambició, empenta i determinació per poder emprendre, generar activitat econòmica i ocupació de qualitat. Perquè el nostre talent arribi lluny, primer cal que el reconeguem nosaltres mateixos.

Comentaris
To Top