ESPORTS

L’Astralpool, directe als quarts de final

La plantilla de l'Astralpool / V. ROVIRA

Primer objectiu aconseguit. L’Astralpool Club Natació Sabadell s’enfrontarà a l’Olympiacos als quarts de final de l’Eurolliga després d’aconseguir el pas el cap de setmana passat a Verona.

La victòria davant el Dunaújváros hongarès (11-14) va ser clau per encarrilar l’accés. I més després de veure com el Vouliagmeni, a priori el rival més assequible del grup, va tenir contra les cordes el pentacampió durant gran part del partit. Una gran reacció al tercer període, per aixecar un alarmant 5 a 1 en contra, va permetre esgarrapar un punt d’or (7-7) i convertir-se en quart semifinalista. El pròxim objectiu de l’Astralpool Club Natació Sabadell serà contra un vell conegut de les sabadellenques.

Un històric com l’Olympiacos serà el darrer escull abans de l’anhelada final four. Sabadellenques i gregues es van veure les cares per darrera vegada l’any 2019 a la final de l’Eurolliga disputada a Can Llong, on precisament es va aconseguir la cinquena Copa d’Europa després d’una remuntada antològica.

Dos anys després, unes i altres han renovat bona part de les respectives plantilles, però tot i això continua sent un rival molt perillós: “Potser no és l’Olympiacos de fa dues temporades, però en l’àmbit històric tenen molt pes a la Copa d’Europa. Haurem de fer una bona eliminatòria si la volem passar”, explica Palma poc després d’arribar de Verona.  Ara tenen poc menys de tres setmanes per preparar el primer assalt entre sabadellenques i gregues, previst per al 27 de febrer a Can Llong.

Comentaris
To Top