Diners

Egipte, Kazakhstan i Rússia acullen l’èxit de Fluidra amb sis milions en projectes de fonts

La líder global al sector de l’equipament de piscina i wellness ha anunciat projectes de fonts ornamentals a Egipte, Kazakhstan i Rússia per un valor total superior als sis milions d’euros. La sabadellenca Fluidra consolida així la seva aposta per la divisió de piscines comercials, que arriba a significar el 6% de les seves vendes totals malgrat l’impacte provocat per la Covid-19. L’empresa de l’IBEX té presència a 45 països i s’ha consolidat com a capdavantera en gran manera per les seves solucions intel·ligents a través de l’Internet de les coses.

A més, ha aprofitat les seves marques de reconegut prestigi en el sector, com Jandy, AstralPool, Polaris, CepezZodiac, entre d’altres, per liderar el mercat en l’àmbit mundial. Ara, amb la seva aposta pels projectes a aquests tres països consolida la seva presència a l’àrea de les fonts ornamentals. Només el 2020 s’han instal·lat més de 20 fonts. Al país nord-africà, Fluidra col·labora en la construcció d’una nova ciutat a l’altiplà de Galala, feta dins un pla de reestructuració demogràfica al territori egipci.

A aquesta nova urbs, Fluidra ha dissenyat una font amb espectacle aquàtic a través de tecnologia DMX, il·luminació LED RGB+W i que compta amb pantalla tàctil de control, permetent fer coreografies musicals al seu recorregut de fins a 2 kms de llarg. De prestigi és també el projecte anunciat al Turquestan, al sud de Kazakhstan, on treballen en una font juntament amb Aqua Engineering que s’ha de situar a la plaça central del futur gran centre de congressos de la ciutat.

Aquesta instal·lació té un watershow dividit en sis zones de funcionament conjunt i que compta també amb tecnologia DMX, il·luminació LED RGB+W. Per últim, Rússia també gaudirà de tres obres desenvolupades per Fluidra, en aquest cas a través de la seva filial russa especialista en fonts, Astral Aqua Design. D’una banda, ha construït una font tribut a l’històric mariner i comerciant rus Gregori Shelekhov a la població homònima, Shelekhov, a la regió d’Irkutsk.

A més, a Bryansk, la companyia ha desenvolupat una font de colors i música amb un cos d’aigua de 47 metres i 6 cascades, 44 boquilles d’escuma i il·luminació. Finalment, a la capital russa, l’empresa sabadellenca ha contribuït en la documentació d’un projecte de font per a vianants amb color dinàmic, que ha construït l’empresa Aqua-Sad.

Comentaris
To Top