El Club recupera el lideratge en solitari amb un estel·lar Dani Castro

La genialitat de Castro que significaria el momentani 3-2 / LL. FRANCO

Guanyar era una victòria de doble valor: recuperar el lideratge en solitari i mantenir el goal average amb un clar candidat a disputar el play-off d’ascens. I ho van aconseguir. La victòria del Club Natació Sabadell davant el Mataró (4-2) deixa l’equip de Borja Burgos amb un peu i mig a la pròxima fase d’ascens a la Segona Divisió.

La visita dels maresmencs era una prova de foc que arribava en un moment en què l’equip s’havia mostrat massa irregular les darreres setmanes i davant un dels millors equips s’havia d’oferir la millor versió per estar en disposició de sumar la victòria. I l’equip va respondre a les expectatives: inici en tromba dels sabadellencs amb gols de Pep Font i Dani Castro que situaven un sorprenent 2 a 0. A poc a poc, però, el Mataró va anar sotmetent els nedadors i això es va acabar traduint en el marcador fins al 2 a 2, resultat amb el qual s’arribaria al descans. El fons d’armari visitant castigava el Club Natació Sabadell, que es va haver d’encomanar a Dani Castro per agafar aire davant el bon joc rival, liderat per Pol Tolrà. Però una genialitat del 10 nedador va donar la glopada necessària per defensar un resultat molt valuós, a curt i llarg termini. En els darrers compassos, el Mataró va tenir diverses ocasions per aconseguir l’empat, però va ser Besalduch qui, des de camp propi, faria el definitiu 4 a 2. D’altra banda, l’Escola Pia va marxar amb un regust amarg de la pista del líder l’Hospitalet Bellsport. En calent es van perdre dos punts, però d’aquí a un mes, el punt tindrà un gran valor.

Conscients del rival amb el qual s’enfrontaven, l’equip de Pedro Donoso va tenir clar quin era l’antídot per sorprendre els hospitalencs. I el pla preparat va sortir a la perfecció: Povedano, Jordi Sardà, en dues ocasions, i Arnau Graell van ser els encarregats de transformar-ho en gols (2-4), però un darrer minut fatídic va condemnar a l’equip sabadellenc (4-4), que tot i cedir dos punts continua molt viu, situat en places de play-off.