Ciutat

La Policia Municipal deté un home per traficar cocaïna a Gràcia

Foto d'arxiu d'una detenció de la policia a Sabadell / D.S.

La Policia Municipal va observar com un home venia substàncies estupefaents a tres ocupants d’un turisme, a la gasolinera del carrer de Boccaccio (Gràcia), aquest dimarts a les 20.30 h. Aleshores, el cos policial va procedir a aturar el vehicle.

Els agents van realitzar un escorcoll i es van intervenir quatre grams de cocaïna als acompanyants del conductor, de 45 i 48 anys, sent denunciats per tinença de substàncies. Però el conductor, tot i no posseir droga, no es va deslliurar d’una sanció.

En identificar el conductor, de 42 anys, els agents van observar que es trobava circulant amb el permís de conduir retirat per pèrdua de punts i amb la ITV caducada. El turisme va ser immobilitzat i es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir un vehicle de motor amb pèrdua de vigència del permís de conduir per pèrdua total de punts.

Per altra banda, l’home que va fer la venda, de 60 anys, va ser localitzat i a les 22 h es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte contra la salut pública. Van intervenir cinc unitats de Policia Municipal en l’operació.

Comentaris
To Top