ESPORTS

Doble repte de l’OAR Gràcia: el masculí a refer-se i el femení, acostar-se a la permanència

El conjunt masculí gracienc necessita una victòria en el clàssic davant La Roca / Ll. Franco

El cap de setmana ofereix un doble repte pels equips sèniors de l’OAR Gràcia. La 18a jornada a la Divisió Plata femenina ofereix com a plat fort l’enfrontament Joventut Mataró-Sant Quirze amb el lideratge en joc. A la part baixa també n’hi ha d’interessants en la lluita per a la permanència: el Gavà-Amposta i el Lleidatana-OAR Gràcia, tots dos aquesta tarda a les 18 h. El conjunt gracienc, enfortit de moral i alleujat de pressió pels darrers bons resultats, buscarà la quarta victòria consecutiva que el deixi a tocar de l’objectiu, el qual vol assolir aquest mes de febrer, ja que pròximament rebrà l’Almassora, l’actual cuer.

El conjunt de Carol Carmona té marcats aquests dos partits com a vitals per als seus interessos, assabentat que són punts d’or els que estaran en joc. Té clar que aconseguir-los no serà gens fàcil, ja que els rivals els necessiten encara més. Avui haurà de posar especial atenció a la juvenil Katia Tyaglyay, la màxima anotadora del grup, i a la veterana Irina Pop, els pilars que subjecten l’equip lleidatà. Defensa i velocitat poden tornar a ser factors decisius perquè el Gràcia mantingui la ratxa.

A la Primera Nacional l’exigència televisiva (xarxa de TV locals) trasllada el clàssic OAR Gràcia-La Roca a la tarda de diumenge (18 h). Màxima exigència per al conjunt de Gerard Gomis en l’intent de sortir de la grisor i regalar-se una victòria que aixequi l’ànim. Els verd-i-blancs no se’n surten de les fases de crisi que els malbarata la feina i que els impedeix tenir opcions als punts. La setmana passada a Sant Esteve Palautordera, per exemple, en dues tandes de cinc minuts a la primera i la segona part, van rebre els parcials 5-0 i 4-0 que van esmicolar qualsevol esperança. És un dels aspectes a polir i que la plantilla treballa per solucionar per no ficar-se en sots d’improductivitat. La Roca, amb ganes de no desconnectar de la zona alta, serà un rival perillós que obligarà el Gràcia a la millora per poder superar-lo.

Creu Alta SBD a Sant Joan Despí

Per la seva banda, el Creu Alta Sabadell continuarà, una jornada més, la seva lluita per la permanència. Després de plantar cara al poderós segon equip del Granollers, els arlequinats visiten aquest dissabte (20 hores) el pavelló Francesc Calvet per enfrontar-se a l’Handbol Sant Joan Despí, un rival que es podria situar en el grup d’assequibles. Té 7 punts més que el Creu Alta, però el nivell és semblant i si els homes de Sergi Cifré són capaços d’equilibrar l’aspecte defensiu i atacant tenen possibilitats d’aconseguir un resultat positiu. Han demostrat la seva capacitat per competir aquesta temporada. Una victòria els permetria allunyar-se dels dos llocs segurs de descens i acostar-se a la plaça de la definitiva tranquil·litat.

Comentaris
To Top