EDITORIAL

Urnes, malgrat tot

Aquest diumenge els sabadellencs estem convocats a una nova cita a les urnes. Els més de 153.000 veïns amb dret a vot a la ciutat incidiran decisivament en els resultats a les eleccions al Parlament de Catalunya.

De fet, en les últimes conteses electorals, qui ha guanyat a Sabadell ho ha fet també en el conjunt del país. Aquestes són unes eleccions en clima anòmal per la Covid. Per aquest motiu, s’ha desplegat una xarxa de persones per evitar aglomeracions, dirigir les cues i mantenir la neteja i la desinfecció en els col·legis electorals. Tot està preparat per garantir el dret fonamental i s’han pres les mesures perquè la jornada transcorri amb normalitat i amb la màxima seguretat sanitària.

En aquest sentit, volem reconèixer l’esforç de les institucions. I sobretot cal reconèixer l’entrega de les persones escollides per ser a les meses, malgrat la por i la incertesa generades per la pandèmia. Esperem que tots aquests passos serveixin perquè Sabadell pugui votar de forma cívica, democràtica i respectuosa. Us convidem a seguir tota l’actualitat a la pàgina web del Diari (al llarg de tota la jornada i el recompte dels resultats) i a la pròxima edició de dimarts (amb tota l’anàlisi).

Comentaris
To Top