El juvenil del Sabadell iguala amb el Jabac i continua quart a la classificació (1-1)

Una acció d'un derbi molt disputat | DS

Igualtat màxima. Els juvenils del SabadellJabac Terrassa no s’han tret grans diferències en el desenvolupament del joc en un gran partit amb moltes anades i tornades. Cadascun amb el seu objectiu. D’una banda, els dirigits per Miki Lladó, que han tingut la possibilitat de, amb un triomf aquesta tarda, posicionar-se al podi d’aquest grup 3B de la Divisió d’Honor. D’altra banda, el Jabac, que d’aquí al final de la temporada necessita sumar per a no complicar-se la seva permanència. No obstant això, cap dels dos ha pogut emportar-se la victòria i el partit ha conclòs amb un repartiment de punts.

Just empat, ja que els dos han intentat mostrar la seva millor versió malgrat els detalls d’imprecisió i nerviosisme pels dos costats. El Sabadell ha començat amb el domini de la pilota, però sense grans idees per a aconseguir la profunditat necessària per a ser determinants i sorprendre. Malgrat això, el Jabac no ha trigat molt a mostrar una gran versió des de l’ordre i el replegament defensiu. El conjunt local s’ha començat a sentir cada vegada més incòmode i això ho ha aprofitat l’equip visitant per a prendre la iniciativa i avançar-se en el marcador en el minut 42.

L’error del Jabac ha estat jugar la segona meitat igual que la primera. És a dir, de la mateixa forma amb el 0-0 que amb el 0-1 i això, ha acabat jugant-li una mala passada.
Sense grans idees ni lucidesa, el Sabadell ha pres la iniciativa durant l’última mitja hora i s’ha ensenyorit del control total del partit. El panorama ha estat complicat en tot moment, però, amb alguns canvis efectuats per part de Miki i amb molta persistència, s’ha aconseguit arribar a l’empat en el minut 82 mitjançant Luque.
Ha estat un partit que ha demostrat que la categoria és molt igualada i sobretot, que queda molt poc per al final i ningú vol quedar mal parat. El Sabadell aquesta vegada no pot destacar la seva versió futbolera, però sí la personalitat per a no caure derrotat. Tot suma.