ESPORTS

El Club implica tots els actius per recaptar fons

Els esportistes i el president, el divendres passat a Can Llong / LL. FRANCO

Onze mesos després de l’arribada de la Covid-19 a Sabadell, la situació de les entitats esportives de la ciutat és, si més no, molt diferent en l’àmbit esportiu, social i econòmic. Especialment en aquest darrer, en què els clubs han hagut de fer mans i mànigues per sobreviure en aquest context.

I això ha obligat el Club Natació Sabadell a buscar fórmules imaginatives a l’exterior del centre per mantenir l’activitat esportiva a socis i esportistes. I des de finals de l’any passat, ha engegat una campanya de micromecenatge, Comptem amb tu, per aconseguir 250.000 euros i dotar l’esport del planter dels mateixos recursos que sempre hi ha hagut al Club. “No podem permetre que una pandèmia com aquesta ens malmeti el treball fet i posi en risc que aquests nois i noies deixin de gaudir de la formació i de l’esport”, va explicar el president de l’entitat, Claudi Martí, ahir divendres durant la presentació de la segona fase al centre Can Llong.

És aquí, coincidint amb aquesta segona tanda, on el Club ha implicat els esportistes de primer nivell –molts d’ells formats al planter– per fer que aquesta iniciativa involucri tots els actors del Club. La waterpolista Maica Garcia, la nedadora Marina García, el palista Jordi Morales i la triatleta Clàudia Pérez van ser els protagonistes de la jornada d’ahir divendres. La boia sabadellenca va explicar que “el Club és la meva vida, on estic cada dia. Tenir un pla així és una il·lusió i motivació per a tots els nens que puguin tenir el millor per entrenar i jugar”.

Els donatius durant la primera fase han permès recaptar prop de 5.000 euros, distribuïts en les diverses seccions que formen el Club Natació Sabadell –natació, waterpolo, futbol sala, natació artística, tennis taula, bàsquet, triatló i vòlei–.

Comentaris
To Top