EDITORIAL

A la recerca de segones oportunitats

Fa pocs dies, el Diari avançava que l’espai d’oficines del Llac Center es reconvertirà aviat en habitatges i habitacions per a estudiants, una fita important per a la reorientació dels espais en desús de la ciutat i que donarà una nova vida a l’Eix Macià.

No obstant això, la superfície comercial segueix aturada després de pràcticament dues dècades. Ara per ara no hi ha un projecte, tot i la potencialitat i la referencialitat que atorga la zona. L’Ajuntament està obert a escoltar propostes i facilitarà els tràmits per revisar-ne els usos, si és necessari, mentre que els grups polítics descarten recuperar el centre comercial i aposten per donar-li una nova vida.

La Covid ens ha recordat que tenim marge i capacitat per reinventar-nos: aquests últims mesos, les empreses han reaccionat en l’àmbit tecnològic, amb el teletreball però també explorant altres fórmules de negoci, com l’‘e-commerce’ i el ‘take-away’. Les crisis generen oportunitats i noves possibilitats. Amb aquest esperit, com a ciutat, hem de poder trobar la fórmula per donar una nova vida als espais que ara no s’utilitzen. Parlem del Llac Center i d’altres edificis que formen part del patrimoni i l’urbanisme propis de la ciutat.

Comentaris
To Top