Ciutat

Marta Morell: “Sabadell ha de ser una ciutat ‘petfriendly'”

/ CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell ha iniciat una campanya per potenciar la convivència entre mascotes i ciutadans i divulgar el benestar animal. L’àrea de benestar animal contactarà amb establiments i comerços de Sabadell per fomentar la tinença responsable i dissenyar uns criteris perquè els propietaris de gossos hi puguin accedir a les botigues.

Així, s’ha impulsat el logotip petfriendly, creat pel grafiter Werens, per distingir els establiments que permeten l’entrada d’animals. “Hem de saber conviure animals i persones a la ciutat. Sabadell ha de ser petfriendly“, ha destacat la tinenta d’alcaldessa, Marta Morell, a l’escola Juan Ramón Jiménez.

Algunes de les actuacions de l’Ajuntament són la dotació de més àrees d’esbarjo per a gossos a la ciutat, també preveu la construcció un refugi d’animals o els urban dogs, un recol·lector ecològic que neutralitza l’olor de l’orina, que la junta de govern ja va aprovar i està a l’espera de licitació. D’altra banda, s’han iniciat campanyes de civisme i activitats pedagògiques adreçades a infants i joves.

“L’objectiu d’aquest logo és fer reflexionar a qui veu la imatge. Que es plantegi de quina manera respecta els animals o les plantes“, ha destacat el grafiter, que ha fet una crítica també a “la violació dels drets humans”, per la detenció aquest matí de Pablo Hasél.

Comentaris
To Top