Punt de fe a Segorbe i desfeta de l’Escola Pia

Nedadors i sogorbins, en el duel de la primera volta / LL. FRANCO

La Segona Divisió B entra en el tram final de la primera fase i ara qui ho té tot de cara per aconseguir la classificació per optar a disputar el play-off és el Club Natació Sabadell. El punt obtingut a Segorbe (2-2) deixa virtualment classificat l’equip de Borja Burgos, a quatre jornades per a la conclusió.

De ben segur que no va ser un partit amè per al teleespectador, però els nedadors coneixien la importància de tornar cap a Sabadell amb un resultat positiu. I ho van aconseguir. Després de 35 minuts de poques ocasions, una acció d’Arnau Ametlla la va enviar al fons de la xarxa Èric Panés amb un toc d’esperó. Els locals, liderats per Tití, en van tenir prou amb un minut per capgirar el marcador (2-1), però de nou va aparèixer Panés per situar el definitiu 2 a 2 a menys d’un minut per a la conclusió.

La creu de la jornada la va protagonitzar l’Escola Pia, que va caure contra tot pronòstic davant La Unión Santa Coloma per un contundent 2 a 7. L’efectivitat ofensiva d’anteriors jornades es va trobar a faltar i l’equip ho va pagar, tot i tenir infinitat d’ocasions per canviar el resultat del partit. Amb aquesta derrota, l’equip de Pedro Donoso cau fins a la cinquena posició i deixa de dependre d’ell mateix per assolir el pas a la següent fase d’ascens. Els duels davant Ripollet, Pallejà i Calvià marcaran el futur de la temporada.