Ciutat

Uns 13.000 sabadellencs majors de 80 anys començaran a rebre la vacuna

El Departament de Salut preveu començar aquesta setmana la vacunació del coronavirus entre els majors de 80 anys i les persones considerades grans dependents que viuen a casa i no en residències. A Sabadell, aquest primer col·lectiu el formen 12.939 persones, segons les darreres dades disponibles a l’Idescat referents al 2019.

A través del CAP

Totes les persones que compleixin els requisits per rebre la vacuna seran avisades des del seu CAP. Serà així, mitjançant el procediment de contacte habitual –per via directa, telefònica o dels familiars–, com s’informarà del dia i el lloc on els podran vacunar. Els mateixos equips d’atenció primària seran els que decidiran on s’administrarà la vacuna, si a domicili, al CAP o en un centre de dia. Com a tots els col·lectius, la vacunació serà voluntària i gratuïta.

Vacunació als Merinals, la setmana passada

Vacunació als Merinals, la setmana passada / VICTÒRIA ROVIRA

El secretari general del Departament de Salut, Marc Ramentol, va assegurar ahir en roda de premsa que aquesta fase de vacunació té una “especial complexitat organitzativa” pels diferents llocs on es durà a terme.

Paral·lelament, a Sabadell continua aquests dies la vacunació dels professionals essencials al casal cívic Julio Regalado dels Merinals. Ahir dilluns agents de la Policia Municipal van rebre l’avís per rebre la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca.

El coronavirus, en dades

El coronavirus, en dades

Comentaris
To Top