Oci i cultura

Plans pel #capd7 a Sabadell

La Producció Nacional de Circ, diumenge passat al Teatre Principal de Sabadell / victòria rovira

Avui divendresw  s’estrena El Muntaplats, produït per la companyia AlGalliner. Les funcions tenen lloc a la sala La Quartera (adjacent a Can Capablanca), del 26 de febrer al 13 de març.

Divendres també és el dia en què el Cineclub Sabadell reprèn la seva programació (abans era dijous), que demà consisteix en la projecció del film Teorema (1968), de Pier Paolo Pasolini.

Així mateix, el Teatre La Faràndula acull la segona funció de l’òpera Tosca (19 h), que també es podrà gaudir diumenge en una tercera i darrera sessió (18 h). 

Dissabte al matí, la música local Mar Fayos signarà exemplars del seu disc a La Llar del Llibre (12 h).

A la mateixa hora, des de la terrassa de l’Hotel Urpí, l’exdiputat d’ERC Joan Tardà conversarà amb el republicà Gabriel Fernàndez, al voltant del llibre En defensa pròpia (Editorial Pòrtic). L’acte, que ja té l’aforament complet, es retransmetrà a Instagram Live (@erc_sbd).

La programació es mou al Teatre Principal a les 18 h, on tindrà lloc l’espectacle infantil Marúca (recomanat per a canalla a partir dels 6 anys). Es tracta d’una funció pròpia de la programació de LaSala, a càrrec de CIA Roberto G. Alonso.

També a les 18 h, no us perdeu el passi d’El viatge de Chihiro. Es tracta , una pel·lícula d’animació extraordinària que captiva sense contemplacions. Serà  a la Fundació 1859 Caixa Sabadell. 

Al vespre, la proposta cultural se situa a la fàbrica de creació Ca L’Estruch, on es podrà seguir l’assaig obert de l’espectacle Playing dead & Doing time. Serà a càrrec de Victoria McConnell (18 h). 

Igualment, la Secció de Foto Vídeo de la UES inaugura el proper 3 de març (17 h) una exposició de fotografies de cinc socis d el’entitat, que s’exposaran a la Sala 1 de Pere Quart.

Pati del Museu d’Art

A més, s’han donat a conèixer el Cicle d’Arts Escèniques Emergents, que tindrà lloc al Pati del Museu d’Art els mesos de març i maig.

Els concerts seran dissabte a les 12 h (amb possibles excepcions) i hi actuaran els músics Oest, Els Watts, la Cobla Jovenívola, una sessió de Contes de prop i l’espectacle Corcs. 

Dissonants

Així mateix, Ca L’Estruch posa en marxa Dissonants, un nou cicle de cinc sessions s Sabadell sobre performances i tecnologia, a càrrec d’artistes i comissaris emergents. 

A Dissonants (que es va presentar ahir) sorgeix del seminari sobre l’acte performàtic impartit per Oscar Abril –el comissari de NauEstruch– al màster en Comissariat d’Art Digital de l’Escola Superior de Disseny (ESDi). El cicle tindrà lloc els divendres 26 de març, 9 d’abril, 28 de maig, 11 de juny i 2 de juliol (tots ells, a les 18 h). 

Comentaris
To Top