L’Escola Pia continua viu i el Club fa els deures i ja està entre els vuit millors

A l’esquerra, Marc Pagès, autor del momentani 1 a 1 / LL. FRANCO

L’Escola Pia no vol donar el braç a tòrcer per intentar ser entre els vuit millors de la categoria de bronze del futbol sala estatal. La victòria en el duel directe davant el Ripollet (6-3) permet mantenir una jornada més les opcions de classificació.

Sense marge d’error, el conjunt de Pedro Donoso rebia un rival molt rocós que arribava a Can Colapi amb el mateix objectiu que els escolapis: sumar els tres punts per veure’s amb possibilitats d’accedir a les quatre primeres places. La igualtat a la taula es va reflectir sobre la pista del carrer de Garcilaso durant la major part del partit. Primer temps d’alternances en el joc, en què els sabadellencs a través del joc de la possessió intentaven arribar a la porteria rival, mentre que els ripolletencs, amb un joc més directe, treien el màxim rèdit de robar a camp contrari: 2-2 en un primer temps que presagiava un final d’infart.

Tot i que el Ripollet es tornaria a avançar (2-3), sis minuts de rauxa escolàpia van ser clau per capgirar el marcador i sumar la vuitena victòria de la temporada. A només dues jornades per a la conclusió, la jornada d’aquest dissabte es preveu decisiva per a les aspiracions de l’Escola Pia.

Punt d’or a l’últim sospir

D’altra banda, el Club Natació Sabadell continuava amb el seu particular Tourmalet a la complicada pista del Barceloneta amb l’objectiu de continuar esgarrapant punts i de retruc certificar el bitllet per a la fase d’ascens. Dit i fet.

Tot i les diverses baixes i l’expulsió de Pep Font per doble groga, l’equip de Borja Burgos va aconseguir salvar un punt d’or a l’últim minut (5-5). Un resultat, però, que el fa perdre la primera posició de la taula per primera vegada a la temporada en detriment del Futsal Mataró.