El Futbol Sala Sabadell confirma la seva força a la pista del Morell (1-3)

Zoe Juanes va ser decisiva amb els seus dos gols / CEDIDA

Dos partits, dos triomfs i davant dos rivals de la zona alta. Al Futbol Sala Sabadell femení li ha provat la tornada a la competició i es confirma com a líder després de la important victòria a terres tarragonines davant El Morell, un dels equips amb opcions de lluitar per les primeres posicions. Les noies de Xavier Muñoz sabien que la clau era evitar errors i aturar els contraatacs d’un equip local que va plantejar el duel amb un joc molt directe. Això va requerir una màxima concentració i molta paciència.

Ambdós equips van tenir dificultats per arribar a la porteria contrària i la prova és que tres dels quatre gols van ser a pilota aturada. El 0-1 va arribar en el minut 10 quan Gemma va rebre una falta al límit de l’àrea i Txell Llopart, una altra vegada, enviava la pilota al fons de la xarxa amb un xut potentíssim. L’alegria va durar, però, només 8 minuts amb l’empat local, també de falta.

L’1-1 es va trencar en el primer minut de la segona meitat mitjançant Zoe Juanes, qui va creuar la pilota des de fora de l’àrea aprofitant un servei de córner de Cintia. Les arlequinades sabien que no es podien relaxar i es van mostrar molt sòlides, amb una excel·lent actuació de les dues porteres, Miró i Sheyla. En el minut 31, Cintia pispava la pilota a les locals i donava una assistència magnífica a Zoe, qui amb una gran qualitat, feia l’1-3 definitiu. Més tranquil·litat i confiança per afrontar la recta final del partit i sumar tres punts molt importants per continuar al capdavant de la taula. Ara vindrà una aturada de tres setmanes perquè el pròxim rival, el Montblanc, es va retirar abans de reprendre la competició i el següent cap de setmana és de descans. L’equip arlequinat tornarà el 21 de març.