EDITORIAL

Bombardó, un ambaixador del tèxtil

Josep Bombardó (1947) ens va deixar ahir als 74 anys després d’una llarga malaltia. Ens és complicat resumir el seu paper transcendental en tan poques línies. Bombardó va ser un empresari de renom i un prohom de Sabadell i va tenir un paper fonamental en el desenvolupament econòmic de la ciutat a través del tèxtil.

Va ser president del Gremi de Fabricants, de la Fundació per la Indústria. Impulsor de l’ESDi i el Barcelona Moda Centre, pioner de la Confederació de la Indústria Tèxtil, entre moltes altres responsabilitats. En el present diari, moguts per la pèrdua que representa per a la ciutat, hem recollit les reflexions de noms propis i institucions sabadellenques. En l’àmbit professional i públic, tots remarquen que va ser un empresari excel·lent, que va estar a l’avantguarda del tèxtil.

A escala personal, deixa molts amics que destaquen que era una bona persona, valenta i dialogant. Bombardó ha estat i serà un nom propi de la ciutat, un referent empresarial que va fer arribar Sabadell arreu. Com exposa la presidenta del Gremi de Fabricants, Rosvi Moix, ha estat l’ambaixador que tots voldríem per a la indústria tèxtil. Un referent per al present i per al futur.

Comentaris
To Top