ESPORTS

Víctor Font: “Estem convençuts que la majoria de socis i sòcies entendran que ara toca passar pàgina”

Víctor Font vol acostar els socis als jugadors / Jordi Garcia

Després de dècades de guerres internes entre laportistes i rossellistes, Víctor Font vol acabar amb els ismes del barcelonisme i fer foc nou per situar el Barça, com diu, al “segle XXI”.

Per què ‘Sí al futur’ ha de ser l’opció més votada? Perquè som els únics que tenim un projecte traduït en un pla d’acció del govern detallat, que compta amb l’equip, les persones, el talent i l’experiència necessària per fer-hi front.

Sobre la possibilitat que el Barça es vegi obligat a ser una SA, en què es compromet Víctor Font? Estem a prop d’una fallida econòmica i el risc és real. El nostre compromís ferm, i que vam signar formalment davant de notari, és que si arriba el moment en què hem de prioritzar un fitxatge o posar en risc el model de propietat, prioritzarem el model de prioritat.

I en relació amb l’Espai Barça? Tan aviat com es pugui. En el nostre pla base, abans de fer una auditoria més detallada de tota la feina que han fet els professionals del club els darrers quatre anys, és tenir el nou Palau Blaugrana d’aquí a tres anys i el nou Camp Nou d’aquí a cinc.

El Vallès Occidental és un territori amb molta riquesa esportiva. Sobre la taula hi ha l’opció d’establir sinergies? Estem treballant en acords bilaterals. I això és molt rellevant. Volem que hi hagi una col·laboració entre el Barça i els clubs del territori que no sigui parasitària, és a dir, que hi hagi acords en què tothom guanyi.

Es preveu l’opció de demanar una contribució a fons perdut per part del soci? En el nostre pla no es compta amb això. Així com el candidat Laporta sí que vol emetre més deute amb els bons Laporta, un senyal més d’improvisació i d’un risc real d’augmentar el deute, nosaltres proposem refinançament del deute i baixar les despeses.

Per últim, què li diuen les xifres de 9.625 i 4.431 firmes? Demostra que quan tens un expresident que té notorietat màxima i posa una pancarta i genera percepcions i retorna l’autoestima, la reacció inicial és ben normal. Nosaltres estem convençuts, que en un moment en què l’hora és tan crítica, tan greu i incerta, la majoria dels socis i sòcies entendran que ara toca passar pàgina.

Comentaris
To Top