ESPORTS

El Creu Alta Sabadell gairebé fa possible una remuntada impossible (22-25)

L'esperit de lluita ha mantingut viu el conjunt arlequinat fins al final / Lluís Franco

En el minut 7, el marcador de Can Balsach assenyalava un rotund 0-6. Semblava que el líder Sant Quirze arrasaria un Creu Alta Sabadell Handbol encara tocat per la derrota de dijous contra el cuer Palautordera. Els arlequinats han patit moltíssim en el primer tram del partit davant la defensa asfixiant del Sant Quirze, que ofegava tots els seus intents i gairebé obligava a llançaments llunyans sense èxit. En canvi, el líder imposava un ritme frenètic i era mortífer en el joc exterior.

Deia el tècnic arlequinat, Sergi Cifré, al Diari de Sabadell que el 85 per cent de possibilitats eren pel Sant Quirze, però ells lluitarien pel percentatge restant. Doncs ho han fet, sent capaços de sobreposar-se a un parcial demolidor i la sensació de superioritat absoluta visitant dels primers 10 minuts. Mai han abaixat els braços els locals. Mai. I gairebé han fet possible una remuntada impossible. De fet, el parcial a partir del 0-6 ha estat favorable al Sabadell: 22-19. Clar que això és ciència-ficció. Al descans s’ha arribat amb un 10-15.

El Sant Quirze, molt sòlid, ha sabut administrar el seu avantatge a la segona meitat. No ha patit. Fins i tot ha tornat a gaudir d’una renda de sis goles (14-20), però el Creu Alta ha mantingut un esperit de lluita indomable fins al final. Amb el 21-24 ha tingut una mínima opció d’acostar-se una mica més, però ja era massa tard. El líder ha fet el seu paper i consolida la seva posició al capdavant de la taula, pensant ja en l’objectiu de les fases d’ascens. Per la seva part, el conjunt de Sergi Cifré haurà de seguir remant per la permanència. La victòria del H. Banyoles sobre el cuer Palautordera ajusta més les posicions a la zona baixa, amb cinc equips separats només per 4 punts: Banyoles (8), Creu Alta Sabadell (10), OAR Gràcia (11) -no ha jugat aquesta setmana per casos positius del BM Granollers B-, Sant Esteve (11) i H. Terrassa (12) s’ho jugaran tot en el tram final del campionat.

Comentaris
To Top