ESPORTS

“A Castelló sortirem a guanyar amb el nostre estil”

El central eivissenc és peça clau en l'engranatge defensiu arlequinat / Ll. Franco

El Castelló-Sabadell de dissabte que ve (20.30 hores) al Nuevo Castàlia té tots els ingredients d’un duel decisiu. No es pot parlar de final perquè encara quedaran 13 jornades més per davant, però els tres punts són d’un valor capital amb l’afegit de l’average particular. El guanyador, si n’hi ha, sortirà molt reforçat i el perdedor quedarà tocat. De totes maneres, el central Juan Ibiza s’aferra al “partit a partit” com argument per lluitar per la permanència.

El central eivissenc reconeix que “a Màlaga no vam tenir el nostre millor dia”, però ara només es vol centrar en el Castelló. “Cada partit és una història diferent i durant la setmana hem de treballar amb l’únic objectiu d’aconseguir els tres punts. De res serveix pensar més enllà. El més important és sempre el pròxim. No podem estar molt eufòrics quan es guanya ni enfonsar-se si es perd. De totes maneres, sabem que una victòria dissabte significaria un punt anímic important per l’equip i l’afició”.

I per aconseguir-ho té clara la fórmula: “Tenim plena confiança en el que fem. Sortirem a guanyar amb el nostre estil. L’equip està confiat i volem demostrar-ho. Defensarem aquesta manera de jugar a Castelló”, explica de manera contundent. Reconeix, això sí, que en el conjunt orellut “travessa una bona dinàmica. Ve d’un 4-0 a la UD Las Palmas i un bon punt al camp del Leganés. Ja va ser un rival molt difícil a la primera volta i sabem que haurem de jugar a un gran nivell per puntuar”.

La falta de gol s’ha convertit en un dels principals problemes del conjunt arlequinat, que ja suma tres duels consecutius sense veure porteria. Juan Ibiza reconeix que “a Màlaga no vam generar gaire”, però recorda que “en anteriors partits vam ser capaços de crear oportunitats i això és el més important. Seria molt més preocupant si no féssim ocasions. Els gols arribaran, segur”.

Pendents de Grego Sierra i Jonathan Soriano

La incorporació de Pedro Capó al grup, treballant al mateix ritme que els seus companys, ha estat la principal novetat de l’última sessió de l’equip arlequinat. En canvi, continua la incògnita de Grego Sierra, baixa els dos últims partits pels seus problemes de pubis. D’altra banda, Álvaro Vázquez té moltes possibilitats de tornar a l’onze inicial després de jugar uns minuts a Màlaga. Hidalgo confia que el llop de Badalona pugui ser una solució a la sequera golejadora que arrossega el seu equip. En el Castelló també s’especula amb el debut de l’últim fitxatge, Jonathan Soriano, contra el Sabadell. “Caldrà estudiar-ho bé perquè fa molt temps que no competeixo, però per il·lusió jugaria de sortida dissabte”, ha manifestat el davanter català, qui ja va marcar 4 goles al conjunt arlequinat defensant el filial de l’Espanyol i Barcelona.

Comentaris
To Top