EDITORIAL

Un nou encàrrec per a la Pista

La Pista Coberta d’Atletisme es pot convertir en un dels principals centres de vacunació massiva de Catalunya. Així ho avança aquest Diari a l’edició d’aquest dijous. Encara que la decisió no està presa, la reconversió de l’espai ha pres força gràcies a l’entesa entre el CatSalut, l’hospital Parc Taulí i l’Ajuntament de Sabadell.

L’equipament es va transformar en hospital de campanya ara farà un any i mai s’ha utilitzat com a tal. Considerem que donar-li un nou ús és del tot encertat, més si tenim en compte que l’estratègia de vacunació massiva serà clau per a la sortida de la crisi sanitària. Si es confirma, convertir un complex esportiu de ciutat en un instrument de resposta a la Covid serà tot un orgull per a Sabadell. Accelerar l’administració de les dosis, com està previst a partir de l’abril, ens permetrà tornar abans a una certa normalitat. Una normalitat que trobem a faltar en molts sentits, també en l’esport.

És per això –ja que fem menció a la Pista d’Atletisme en aquest editorial– que esperem que l’equipament pugui recuperar les competicions 2021-2022. El seu ús sanitari està reservat fins al juny del 2021. Després caldrà complir els terminis per fer les obres d’adequació i així fer que la Pista torni a ser la Pista.

Comentaris
To Top