EL PERSONATGE

El personatge: “Molts cops ens assenyalen com els culpables de tot”

Aleix i Laia: “Es troba molt a faltar sortir de festa”

Els joves són un dels col·lectius més afectats per la pandèmia, sobretot per culpa de les restriccions que els deixen sense marge de maniobra per a l’oci. De fet, l’Aleix i la Laia consideren que el Govern no ha tingut en compte els joves pel que fa a les mesures. “Som els grans oblidats”, afirma la Laia. Així mateix, l’Aleix explica que ara queden amb els amics en llocs públics a l’aire lliure, però admet que “es troba molt a faltar sortir de festa”.

Pau: “Molts cops ens assenyalen com els culpables de tot”

Per la seva banda, el Pau reconeix que troba a faltar tenir la “llibertat” de poder fer el que li vingui “de gust”. A més, subratlla que el toc de queda li ha provocat molta angoixa. “Només surto de casa per anar a treballar i quan vull quedar amb els amics a partir de les deu de la nit, no puc”, explica.

En la mateixa línia, el Pau opina que com a jove s’ha sentit “assenyalat” i diversos cops ha arribat a pensar que és el “culpable de tot”. “Sembla que siguem només nosaltres els que provoquem contagis”, etziba.

Pol: “Espero que aviat puguem fer més coses”

El Pol exposa que el seu dia a dia ha canviat, ja que intenta “vigilar” amb qui s’ajunta per evitar contagiar-se ell o contagiar els altres. “He hagut de limitar la meva activitat, però és normal”, indica. Ell té clar, però, que si el ritme de vacunació augmenta, aviat es podran fer “més coses”, tot i que admet que la “total normalitat” trigarà a arribar. Així i tot, el primer que farà el Pol un cop “passi tot” serà anar de festa i fer una barbacoa amb tots els amics.

Comentaris
To Top