Ciutat

Instal·len pilones i jardineres per evitar nous encastaments al passeig de Manresa

L’Ajuntament de Sabadell ha instal·lat pilones i jardineres al passeig de Manresa per evitar nous encastaments i robatoris en comerços. Es tracta de la resposta municipal al saqueig de la Joieria Grau, en què uns lladres van estampar un cotxe de matinada contra el seu aparador i es van endur diferents productes de la botiga, situada al número 41 d’aquesta via.

Pilones i jardineres al passeig Manresa / D.S.

Les pilones estan ubicades a la banda del carrer de les Valls, de manera que protegeixen l’establiment dels vehicles però permeten el pas de persones. I també s’han posat jardineres a la banda del passeig de Manresa, per evitar mètodes com el d’encastament amb què van robar a la joieria.

El robatori d’aquesta botiga es va cometre en qüestió de segons poc abans de les 6 h del passat dijous 18 de febrer. Hi van participar directament cinc homes, que van utilitzar un vehicle BMW negre per rebentar l’aparador i accedir a l’immoble i un Seat de color vermell per fugir ràpidament amb el botí.

Aquest va ser el tercer robatori per encastament que es va produir al Centre en pocs mesos. Primer, uns lladres van utilitzar el mateix mètode per robar a la Perfumeria Júlia del passeig de la Plaça Major, d’on van robar productes per valor de 30.000 euros, en plena campanya de Nadal.

L’endemà mateix es va produir un altre intent de robatori per encastament, en un comerç situat a uns metres. Un cotxe es va estavellar contra l’aparador de la botiga de fotografia Monistrol amb la intenció de robar articles de l’interior però un agent de policia ho va evitar. El vehicle utilitzat era, també, un BMW i en els dos casos els robatoris es van produir a la mateixa hora: a punt de les 6 h.

VÍDEO: Encastament i robatori de matinada en una joieria de Sabadell

Comentaris
To Top