Ciutat

Juli Fernàndez (ERC) renuncia al càrrec de delegat del Govern per ser diputat

Juli Fernàndez, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

L’exalcalde de Sabadell Juli Fernàndez ha presentat la seva renúncia al càrrec de delegat del Govern a Barcelona per iniciar la seva etapa com a diputat al Parlament de Catalunya per al grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). “He intentat ajudar sempre per millorar la vida i en especial en el darrer any fer-ho tot una mica menys difícil”, destaca Fernàndez. Aquest divendres 12 de març està convocat el ple de constitució de la Cambra.

L’exalcalde de Sabadell es convertia el nou delegat del Govern a Barcelona el juliol del 2018. El nomenament no implicava la desvinculació de Fernàndez a l’Ajuntament de Sabadell: compaginava ambdós càrrecs fins al final de la legislatura.

Fernàndez va anunciar, però, que renunciava al seu sou de regidor i també a les dietes i conceptes per assistir als plens municipals, en compliment de l’acord ètic del govern local. Fernàndez s’ha ocupat fins ara de la representació territorial de la Generalitat, a més de recollir la informació d’interès per als diferents departaments de l’executiu, així com encarregar-se de tasques de coordinació.

Comentaris
To Top